View Single Post
Vechi 10.03.2011, 09:26:49
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Mie tot penele alea imi zboara prin cap...ce a vrut sa spuna ca a primit niste pene albe?De la cine?
Din curiozitate,si nestiinta am cumparat si eu o carte a acestei Doreen Virtue(Messages from your angel-fara oracol)si intr-adevar in carte vb despre semnele materiale lasate de ingeri,in special ca raspuns la dorinta noastra de a intra in contact cu ei.
Persoana care spunea ca a gasit sau primit penele albe,voia sa confirme spusele lui Doreen-conform careia ingerii iti trimit semne fizice a existentei lor : pene albe,nori cu nimburi stralucitoare,nori cu forme de pene sau de ingeri,muzica ingereasca/cereasca auzita din senin,lumini radiante,sentimentul ca aerul se misca(in incaperi inchise)...

Din cate am citit,autoarea nu este decat o clarvazatoare/medium care trateaza subiectele spirituale din prisma new-age;astfel ea percepe prezenta ingerilor sau a persoanelor decedate totodata;de asemenea ea face si channeling cu Arhanghelii dar si cu persoane decedate...
No comment!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote