Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
Cum spuneau si altii, sunt bune exemplele din trecut...
Eu am crescut la bloc. Guri multe dar burti mici si nu e necesar sa fie pline.(parca motto-ul universitatii din Heidelberg este - Cu burta plina nu se poate invata)
|
Copii sunt in crestere, nu zic sa le dam caviar si pate de gasca in fiecare zi, dar nici cu burta goala nu-i putem trimite la scoala. Eu nu sunt de acord cu o asemenea mentalitate.
Citat:
Cipii sunt pensia - te vor ajuta sau nu la batranete. Cum ii cresti asa ii ai.
|
Super, si cei care nu au copii, cum procedeaza, raman la mila nepotilor?
Exact pe principiul asta fac copii indienii, pakistanezii, africanii, etc. Care traieste, traieste, care nu, duca-se.

Iar cei care supravietuiesc bolilor, foametei si mizeriei trebuie sa-si inghita nefericirea si suferinta si sa puna osul la treaba pentru ai batrani... In contextul asta ma intreb care egoism e mai mare: ala de-a nu avea copii sau ala in care faci copii multi ca sa aiba cineva grija de tine la batranete...
Citat:
Bunica mea a crescut 6 copii, vaduva de la 33 de ani, si ramsa cu un singur rinichi de la 50 de ani, a murit in 2007 la 93 de ani.
|
Bunica ta reprezinta o exceptie, nu o lua drept etalonul clasei muncitoare actuale.
Citat:
Ce asigurare e mai puterica decat sa-ti pregatesti zilnic sufletul de moarte?
|
Incercati sa explicati acest lucru parintilor ai caror copii face febra de 40 de grade sau isi rup un picior. Fara asigurare medicala nu beneficiezi de nici un tratament.