View Single Post
Vechi 10.03.2011, 18:42:21
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Cum spuneau si altii, sunt bune exemplele din trecut...

Eu am crescut la bloc. Guri multe dar burti mici si nu e necesar sa fie pline.(parca motto-ul universitatii din Heidelberg este - Cu burta plina nu se poate invata)
Copii sunt in crestere, nu zic sa le dam caviar si pate de gasca in fiecare zi, dar nici cu burta goala nu-i putem trimite la scoala. Eu nu sunt de acord cu o asemenea mentalitate.

Citat:
Cipii sunt pensia - te vor ajuta sau nu la batranete. Cum ii cresti asa ii ai.
Super, si cei care nu au copii, cum procedeaza, raman la mila nepotilor?
Exact pe principiul asta fac copii indienii, pakistanezii, africanii, etc. Care traieste, traieste, care nu, duca-se. Iar cei care supravietuiesc bolilor, foametei si mizeriei trebuie sa-si inghita nefericirea si suferinta si sa puna osul la treaba pentru ai batrani... In contextul asta ma intreb care egoism e mai mare: ala de-a nu avea copii sau ala in care faci copii multi ca sa aiba cineva grija de tine la batranete...

Citat:
Bunica mea a crescut 6 copii, vaduva de la 33 de ani, si ramsa cu un singur rinichi de la 50 de ani, a murit in 2007 la 93 de ani.
Bunica ta reprezinta o exceptie, nu o lua drept etalonul clasei muncitoare actuale.

Citat:
Ce asigurare e mai puterica decat sa-ti pregatesti zilnic sufletul de moarte?
Incercati sa explicati acest lucru parintilor ai caror copii face febra de 40 de grade sau isi rup un picior. Fara asigurare medicala nu beneficiezi de nici un tratament.