View Single Post
Vechi 10.03.2011, 19:52:51
danyela-daniela danyela-daniela is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
legat de moarte, Mantuitorul Hristos te contrazice: 21. Căci, după cum Tatăl scoală pe cei morți și le dă viață, tot așa și Fiul dă viață celor ce voiește.
22. Tatăl nu judecă pe nimeni, ci toată judecata a dat-o Fiului.
23. Ca toți să cinstească pe Fiul cum cinstesc pe Tatăl. Cine nu cinstește pe Fiul nu cinstește pe Tatăl care L-a trimis.
24. Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu și crede în Cel ce M-a trimis are viață veșnică și la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viață.

Și Iisus i-a zis: Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi.
26. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta?
e adevarat! asa scrie! dar trebuie sa intelegi sensul acestor cuvinte! La un moment dat, toti mortii vor fi inviati, iar cei ce l-au acceptat pe dumnezeu vor primi viata vesnica! dar pana atunci ei sunt morti= nu aud, nu vad, nu simt! sufletul lor nu rataceste prin aer si nu bantuie pe nimeni... sunt morti ! de ce ne-ar mai fi frica de moarte daca am sti ca sufletul nostru nu moare?? cand murim, pur si simplu nu mai traim! antonimul cuvantului "viata" este "moarte"
Reply With Quote