View Single Post
Vechi 10.03.2011, 22:18:28
lavinia40 lavinia40 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Bacau
Religia: Ortodox
Implicit o parere 'personala'

Sincer, o concluzie ‘de viatza’…..daca ar fi asha ‘retete’..omul si-ar impietri inima mult mai ushor...
Recunosc, si eu am vrut sa aflu si sa practic astfel de rugaciuni..ajunsesem la capatul puterilor...
Si ajunsesem la capat, deoarece eram prea ‘obosita’ , in fine..cam de’ tot’.Drumurile se ‘inchisesera’ pt mine...
Si am realizat ca s-au inchis, pt ca nu mai eram ‘crestina ortodoxa’ de odinioara...Cum a spus parintele Arsenie Papacioc..’sa avem tot timpul o stare de prezentza’...in orice lucru, detaliu al vietzii ca Dumnezeu ne vede, ne asculta..etc...Adica sa nu uitam niciodata sa ‘tinem in viatza’ si sufletul nostru...prin rugaciune....
In unele clipe grele, dramatice..nimeni nu ne poate consola....Avem ochii ‘prea’ orbi si inima de gheatza...si nu putem vedea sau simtzi dragostea Dumnezeiasca..
Suntem purtati in bratele Domnului, si reactionam ca niste copii isterici, plangandu-ne si izbind cu pumnii...si nu vedem cat ajutor am primit...
Aceasta este o simpla parere a mea, o concluzie de viatza..
Retetele PENTRU O ADEVARATA VIATA ni le-a dat Mantuitorul Nostru, Domnul Nostru Iisus Hristos…
Doamne-Ajuta!
Reply With Quote