Citat:
În prealabil postat de ai2
Pana sa citesc ce scrisese cocacoc eram tentat sa-ti raspund la intregul mesaj. Asa am sa ma limitez doar le ultima parte. Cand ai sa citesti ce scrie in Biblie ai sa realizezi cat de penibil esti pozand in crestin cand de fapt habar n-ai de contradictiile biblice. Biblia este cel mult o colectie de basme care contine atat contradictii interne cat si greseli de ordin stiintific. Mai mult, Biblia pe care s-ar putea s-o citesti este modificata de copieri succesive sau zelul scribilor care au corectat prin punctele esentiale textul. Biblia o fi fost un adevar de moment caracterizand acele vremuri. Intre timp, au trecut cateva mii de ani si unii se incapataneaza sa ramana la acelasi stadiu intelectual ca in epoca de piatra. Macar daca ar avea bun simt sa nu denigreze realizarile altora!
|
Am să fac abstracție de limbajul dumneavoastră de mahala și îl am să-l atribui, caritabil, unui complex grav de superioritate (pentru care, de altfel, vă compătimesc sincer, deoarece cu cât cădem mai sus, cu atât ne lovim mai tare; o spun din proprie experiență).
Totuși, în ce privește alegația dumneavoastră că n-aș fi citit Biblia... hmmm... pe ce vă bazați ? Dumneavoastră ați citit-o ?
Un exercițiu de sinceritate: puteți spune,
fără să apelați la wiki sau alte surse, doar din cunoștințele dumneavoastră, ce conține (măcar în mare) Noul Testament ?