La biserica unde merg eu lucrurile se desfasoara ca si pana acum (si cred ca e valabil pt toate bisericile) Cred ca majoritatea credinciosolor nu prea stiu cu se mananca ecumenismul si nici nu e un subiect care sa nu-i lase sa doarma. Am fost de curand intr-un pelerinaj Singurul loc in care la solicitarea "unui cuvant de invatatura" am fost serviti cu o ora de propaganda anti IPSDaniel invelita in antiecumenism. In manastire erau multi oameni simpli care doreau probabil sa li se vorbeasca despre Dumnezeu si nu despre ecumenism ca pretext de neascultare fara de ierarhi Ma indoiesc ca au inteles ceva mai mult decat ca IPS Daniel e mason sau ca face niste lucruri periculoase pentru ortodoxie
Citeam chiar despre programul intalnirii de la Sibiu ce va avea loc la sf acestui an si scriesi faptul ca:Cu ocazia Sarbatorii Nasterii Maicii Domnului (8 septembrie), delegatii vor putea sa participe, fiecare in bisericile proprii, la slujbele dedicate Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu.Si Duminica, 9 septembrie, dupa ce se vor savarsi slujbe specifice in fiecare dintre comunitatile crestine locale, cea de a III-a Adunare Ecumenica Europeana de la Sibiu se va incheia printr-o Sesiune finala solemna.Deci nu se fac nici un fel de slujbe comune ci fiecare e cu treaba lui
Iata si raportul al intalnirii interortodoxe pregătitoare de la Rhodos, adoptat la 27 iunie dar cred ca deja il stiti nu?
intaln
http://www.ziarullumina.ro/articole;248;1;761;0;O-mrturie-ortodox-unitar-pentru-Adunarea-Ecumenic-European-de-la-Sibiu.html