Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 11.03.2011, 14:58:00
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Scuze, svovi, dar ar trebui sa-i cred mai mult pe comunistii influentati de bolsevici?!?
Dar sigur, tu daca ai trait acele vremuri... vorbesti ca un "martor ocular" si de aici betonul armat. Altfel, te bazezi ca si noi pe marturii, mai mult sau mai putin subiective; mai mult sau mai putin contrafacute. Adevarul insa doar Dumnezeu il stie. Totusi multe li s-au pus in carca legionarilor, fara a le fi facut: joc politic, nimic altceva.
Nu poti fi obiectiv daca nu asculti si tii cont de ambele parti.

Iarta-ma, svovi, dar chestia cu "transportul gratuit" pentru evreii deportati... mi se pare umor negru. Zici ce ar fi fost posibil sa le ceara si bani de transport, dupa ce ca i-a alungat din casele lor?
Iar tiganii au murit in Transnistria, dupa ce li s-au confiscat cocoseii... au primit despagubiri de la nemti, deci este adevarat.

Este asa de gogonata afirmatia cu Gafencu, incat ma abtin.
Decredibilizezi ceva, insinuezi ceva, dar habar n-am ce vrei să zici, ci tu doar insinuezi că eu mint și nu sunt martor ocular. Dar argumente ioc, n-ai argumente și negi că eu din mărturii oculare ți-am scris, adică pui ghilimele absurde.

Eu vorbesc de țiganii și săracii puturoși care atacau prăvăliile și casele celor ceva mai înstăriți conform cu ideile bolșevice și tu zici că am zis de evrei, și că e umor negru... eu vorbesc pe fapte tu vorbești din simțiri pătimașe, eu vorbesc de la Adevărul și din mărturii și dovezi și tu zici că e gogonată afirmația cu Valeriu Gafencu, dar nu zici care anume? Păi nu pricepi cine l-a închis pe Gafencu și cine l-a ținut în pușcărie până a murit complet nevinovat? Nu l-a închis Carol al II-lea și nu l-a ucis el pe Căpitan ci iată camarazii lor aliați ba cu masonii ba cu comuniștii, și ai tupeul să spui că mă las influențat de comuniști sau bolșevici? Eu nu m-am lăsat influențat decât de Adevărul și de faptele și sentimentele curate... dar se pare că dumneata ai căzut în patima legionară... pofta de a băga cuțitul pe la spate ascuns apoi sub pielea de oaie. Și a fost băgat în sufletul poporului român creștin și a Regelui Carol al II-lea... de niște mincinoși avizi de a câștiga puterea rapid... ei... niște ucigași mișelește de eroi naționali.

Cum îți permiți să mă faci mincinos dacă nu pricepi nici ce zic și nici unde bat? Pentru faptul că ai dat tu link-ul cu Sima și ai citit și i-ai crezut pe legionari? Ăia nu mai erau legionari ci erau armata lui faraon sau a lui Abesalom.

Cred că ai ajuns de nu mai pricepi nimic din Iistorie... citește bine și exact ce am scris că ăla e Adevărul... iar prostiile lui Sima sau ale altor legionari sunt elucubrațiile gâtului de lebădă ale îngerilor căzuți în răzbunări după ce s-au corcit cu interesul necurat și demascați au încercat la nesfârșit să își acopere faptele prin tot felul de diversiuni ''eroice'' ca niște victime vrednice... și văd că stilul tău de a răspunde seamănă tot mai mult cu al lor... diversionist, ironic, decredibilizant, persiflant... și astă e semnul pătimășiei, te crezi și tu victimă, căci de frica 'moralei' gLumii lovești în betonul armat al meu turnat în piepturile puilor de lei... puii de lei ai regelui Carol al II-lea, care avea Jandarmeria și vânătorii de munte aceiași care luptaseră în primul război, iar legionarii i-au arestat și pe mulți eroi din primul război i-au ucis mișelește în închisoare, exact ca niște lași nenorociți... că cică de ce au slujit lui Carol al II-lea și dreptății, și de ce i-au arestat pe ei, care voiau binele națiunii, adică ei și nu Carol al II-lea? Păi cine erau ei? Niște foști creștini care s-au nazificat trecând la răzbunări și linșaje și diversiuni și provocări iar apoi, mai târziu după ce au fugit care pe unde au mai și demonstrat că cică până și naziștii îi persecutaseră pe ei victimele... Păi pe cine cred ei că păcălesc? Nu ți-am zis că eu am turnat în suflet până în sandale beton armat cu oțel inox și suflat cu aur de 24 carate?

Deci jongleria cu viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc e o politică practicată de orice pătimaș. Și nu există nici un glob... de pământ.

Last edited by vsovivi; 11.03.2011 at 15:47:55.
Reply With Quote