Rugaciune de toata ziua
Doamne,da-mi sa primesc impacat tot ceea ce_mi va aduce ziua aceasta.Ajuta-ma sa ma incredintez cu totul Sfintei Tale Voi. In fiecare clipa a zilei acesteia,povatuieste_ma in toate si ma sprijineste.Oricare-ar fi noutatile ce le voi primi in curgerea zilei,invata-ma sa le primesc cu sufletul impacat si cu credinta tare ca totul este potrivit Voii Tale celei Sfinte. Calauza fii gandurilor mele si simtirilor ,in toate lucrarile mele si-n toate cuvintele . Si in toate imprejurarile nebanuite,ajuta-ma sa nu uit ca totul este ingaduit de Tine . Invata_ma sa ma port in chip drept si cu intelepciune cu fiecare madular al casei mele,fara a intrista pe cineva si netulburand pe niciunul. Doamne ,da-mi puterea de a indura toata oboseala si toate cele ce vor petrece in ziua aceasta . Calauzeste-mi voia si invata_ma sa ma rog ,sa nadajduiesc,sa cred ,sa iubesc,sa rabd si sa iert.