View Single Post
Vechi 12.03.2011, 08:09:48
Dora.Ca Dora.Ca is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.05.2010
Implicit multumesc din suflet

Sfinte Nectarie, oare cum sa-ti multumesc ca mi-ai fost alaturi si in aceasta incercare extrem de dificila pentru mine... M-am rugat tie din tot sufletul si m-ai auzit si de aceasta data. Chiar cind imi pierdusem speranta si frica imi stapinea sufletul, m-am rugat. Bunul Dumnezeu, Maica Domnului preacurata, Sfintul Nectarie si Sfinta Vineri sunt reperele mele psihice cind simt ca pierd orice alt reper.
Corpul meu pare sa nu mai functioneze cum trebuie iar medicii mai mult fac presupuneri decit sa depisteze cauza. Teste de tot felul, emotii coplesitoare pentru ca testele par sa nu se mai termine... unele teste au rezultate normale, altele ridica semne de intrebare... Ultimul test prin care am trecut, o colonoscopie care mi-a dat multe nopti nedormite, a fost considerat corect. In sufletul meu nu mai era decit o mare disperare si credinta ca Dumnezeu va face o minune abia mai pilpiia. Rugaciunea mea catre Domnul nu ar fi fost atit de puternica fara sustinerea bunului Sfint Nectarie. La fel de mult cred ca Sfinta Vineri este o adevarata ocrotitoare a familiei mele. Este foarte greu sa pastrezi speranta cind treci prin tot felul de incercari, dar trebuie sa ne intareasca gindul ca numai Dumnezeu poate sa infaptuiasca lucruri imposibile pentru om.
Iti multumesc Sfinte Nectarie ca ai aparut in viata mea si m-ai ajutat in toate cele trei momente critice ale ultimilor 2 ani.
Dumnezeu sa ne ajute si binecuvinteze pe toti!
Reply With Quote