ajutorul Sf Nectarie
Buna ziua! Ma numesc Raluca si as vrea sa va spun despre ajutorul care mi l-a dat Sf. Nectarie. La inceputul anului 2010, soacra mea m-a rugat sa scriu un acatist Sfantului Nectarie pentru sanatatea familiei si pentru a ma ajuta sa raman insarcinata. La vremea aceea nu auzisem de acest minunat Sfant. Am scris acatistul, spre rusinea mea, mai mult la insistentele ei, necrezand ca acest sfant ma va ajuta. La cateva luni am ramas insarcinata, am avut o sarcina usoara, iar la finele lui 2010 am nascut un baietel frumos. Am fost foarte fericita la auzul vestii ca sunt insarcinata, i-am multumit lui Dumnezeu. Acum baietelul meu are o problema de sanatate. Stiu ca poate sunt o pacatoasa pentru ca imi indrept rugaciunile catre Dumnezeu atunci cand se iveste o problema. Acum imi dau seama ca sfantul Nectarie m-a ajutat sa raman insarcinata si a vegheat asupra mea pe prioada sarcinii. Imi cer iertare si imi pare atat de rau ca nu i-am multumit la timp si il rog sa ma mai ajute inca o data si ca baietelul meu sa se faca bine. Sper din tot sufletul ca la vara sa ajung pe insula Eghina la manastirea Sfantului Nectarie. Doamne ajuta!
|