View Single Post
Vechi 12.03.2011, 15:08:20
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Pentru ca cei ortodocsi in adevartul sens al cuvantului incep sa fie din ce in ce mai putini din pacate. Ai vazut vreun politician sau dintre cei care iau spaga pe la biserica in afara de perioada in care au nevoie de voturi? Eu nu !
O tara se disciplineaza prin legi aspre....ai aruncat o hartie pe jos, pac! plateste o amenda! Te-a prins ca ai luat spaga? Proces penal si inchisoare, frate!
De ce acelasi roman care aici arunca mizerii pe jos, conduce masina imprudent, fura sau mai stiu eu ce alte bazaconii face cand ajunge afara din tara e cuminte, munceste si isi vede de treaba? De ce? Pentru ca acolo au legi stricte.
Nu suntem noi nici mai idioti nici mai lenesi decat altii ba as spune din contra....si iti dau un exemplu personal.... Am fost in Germania la munca pentru o luna, am lucrat ca bezmetica....am plecat din tara cu conceptia ca nemtii sunt oameni harnici, diciplinati si de cuvant....Nici vorba! Am lucrat intr-un fast food.....furau nemtii ca-n codru din mancarea patronului. La ei pauza de masa e pauza de masa, tuna , crapa , full de lume nu conta! Eu ca o nebuna fugeam cat ma tineau picioarele si mainile si munceam de dimineata pana seara. Patronul a fost foarte multumit dar de platit nu m-a platit mai mult decat stabilise initial. Nemtii dragii de ei plini de orgolii....m-a intrebat daca stiu ce e aia "Ariel"? Nu, draga sunt cazuta din copac! Ele dimineata la ora 7 cand se deschidea acel fast food erau cu bebelusii in carucior veneau sa "serveasca" un vin de dimineata....habar nu aveau sa faca o lingura de mancar.....am intrebat-o pe o "mormeza" ce i- gatit familiei? Supa la plic! Le-am facut o prajitura si mi-au spus ca n-au mancat in viata lor ceva mai bun! Pai normal ca in cofetariile lor prajiturile parca sunt din cauciuc atat sunt de proaste.
Draga Ory la noi pestele se impute de la cap. Ne-am procopsit cu o sleahta de politicieni incapabili care nu sunt in stare de nimic. Asta pentru ca oamenii de valoare si care stiau ce sa faca n-au intrat in nici un partid. In partide, cu unele exceptii, au intrat doar persoanle care erau bata profesional si doreau ca partidul sa-i mai ridice cumva in sus, asa am ajuns aici.
Reply With Quote