Subiect: Frica de moarte
View Single Post
Vechi 12.03.2011, 19:41:18
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Si din cate stiu si eu, degeaba oamenii ii vor spune lui Iisus la Judecata "Doamne, Doamne, dar nu in numele Tau am facut minuni, si nu in numele Tau... " pentru ca Domnul, la toti cei care nu au respectat aceasta Lege a iubirii (in care nu dai nici macar o palma unui om, nu-i zici nici macar un cuvant jignitor, ci te rogi pentru el chiar daca este si cel mai mare vrajmas, ii dai o paine chiar si de este cel mai mare dusman etc), deci la cei care nu au facut asa, cu toata rugaciunea lor de Doamne, Doamne, si cu toate minunile facute in numele Lui, tot le va spune ca nu ii cunoaste...
Daca va uitati in Biblie,in Evanghelia dupa Luca (3:14),veti observa o scena interesanta.Ioan Botezatorul este intrebat de un grup de ostasi:,,Dar noi ce să facem?".In mod surprinzator Ioan nu le spune ,,Lasati armele! Nu mai fiti ostasi"ci le cere sa nu asupreasca,sa nu invinuiasca pe nedrept si sa fie multumiti cu solda lor(stiut fiind faptul ca multi se dedau jafului).Adica le cere sa isi respecte regulile de onoare ale meseriei lor.Nu sa isi abandoneze meseria.Daca va mai uitati si in Epistola catre Romani a Apostolului Pavel 13:3-4 veti observa ca stapinirea poarta sabie,face voia Domnului si il pedepseste pe cel rau.Cu sabia.
Reply With Quote