View Single Post
Vechi 12.03.2011, 20:03:35
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ce a descris asa bine cu Terra ca nu inteleg?? Te referi la acea calatorie in spatiu,catre luna? Pai este o imbecilitate tot ce a scris el acolo. Intr-adevar,ideile sunt uluitoare pt. secolul in care au fost scrise romanele (ca sunt doua parti!),dar asta nu inseamna ca a "vazut" ceva. Caci daca chiar a "vazut" inseamna ca ala care i-a aratat a facut misto de el,ca a dat-o-n bara grav de tot.

Si ce ai scris la sfarsitul topicului e o prostie mare,se vede ca nu stii nici macar anii in care a trait marele scriitor (fara suparare). A murin in 1905,an in care existau muuuulte. De exemplu: telefoane,masini cu combustie interna,trenuri cu viteza (recordul la vremea aceea al unei locomotive cu abur depaseste viteza trenurilor noastre de azi - asa ca nu era greu de intuit ca peste cateva zeci de ani se va circula cu o viteza cel putin tripla.) etc. Deci hai sa nu mai vedem nimic "uluitor" in tot ce a scris. Repet,este uluitor raportat la anul in care el a scris toate alea,dar erau rodul imaginatiei si al mintii sale sclipitoare etc. Eu il admir,dar repet,majoritatea lucrurilor sunt complet exagerate si imposibile,daca as da niste exemple n-ar umfla rasul pe toti... Repet,am citit aproape TOATE cartile sale (peste 30!),deci stiu ce vorbesc.

Concluzia: nu a "vazut" nimic,sa termini cu idioteniile astea. Singurele cazuri in care cineva "vede" ceva sunt de la diavol!

Citeste articole..citeste carti si vei vedea cata dreptate am...sa vezi ce fel de telefoane preconiza ca vor exista....ce avioane...etc..Dragule nu erai nici macar in faza de proiect cand l-am citit eu pe Jules Verne...si multe altele....Deci crede-ma nu ai cum recupera....nici timpul nici "spatiul"...
Reply With Quote