Subiect: Moarte clinica
View Single Post
Vechi 13.03.2011, 09:53:32
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu Vezi mesajul
Acestea nu sunt tampenii care denota incultura,esti tu prea arogant,eu ti-am mai zis si asculta.
Sunt tampenii pt nu reflecta REALITATEA....Nici macar NU STIE FACE DIFERENTA intre halucinatie si moarte clinica...Deci tampenie....

HALUCINÁȚIE, halucinații, s. f. Tulburare psihică constând în perceperea unui obiect sau a unui fenomen fără ca acesta să existe în realitate. Produs al acestei stări; nălucire, vedenie. – Din fr. hallucination, lat. hallucinatio.

Ce spun medicii despre moartea clinica :

"Doctorii spun ca acest lucru se intampla din cauza endorfinelor pe care trupul le elibereaza in acel moment al mortii.Cand inima si respiratia se opresc,persoana este in moarte clinica.In corp nu este circulatie sanguina,deci nu este ce sa transporte oxigenul in celule.Insa moarte clinica este un punct care este reversibil,adica persoana mai poate fi readusa la viata cu ajutorul aparatelor de resuscitare si de sustinere a vietii.Punctul din care nu se mai poate intorce este moartea biologica,ceea ce apare de la 4 pana la 6 minute dupa moartea clinica.Doar atata timp le trebuie celulelor creierului pentru a incepe sa moara,dupa ce s-a oprit inima,si nu mai primesc oxigen.Resuscitarea este imposibila incepand din acest moment."

Eu am fost in moarte clinica aproape 3 minute.....de fapt....Stiusem initial ca doar un minut si jumatate dar anestezistul , prieten bun de familie m-a corectat....
Prin urmare vicentiu......cioculetul mic..asteapta sa mai cresti si mai CITESTE ! Pace tie!

Definitie in dictionarul medical : moartea clinica sau aparenta intervine de regula ca urmare a unui stop cardiorespirator , potential reversibila care duce la suspendarea constientei....Deci aviz necititilor....CITITI, CITITI, CITITI ! si mai apoi vorbiti.

Last edited by calator prin ploaie; 13.03.2011 at 09:59:03.
Reply With Quote