Subiect: Moarte clinica
View Single Post
Vechi 14.03.2011, 08:20:09
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Parintele face o analiza detaliata, bazandu-se si pe relatarile in cadrul experimentelor.
Asa cum arata si parintele, aceste experiente pot fi de la Dumnezeu sau de la vrajmasul. Dar, asa cum arata si parintele, in zilele noastre aproape toate aceste experiente traite sunt viziuni de la ingerii cazuti. Cum scrie acolo, chiar si ateii traiesc exeprienta ca ajung in Rai! O serie de experiemente sunt facut in India, iar acestia ii vad pe zeii lor, iar in Rai-ul lor au temple hinduse.
Parintele mai compara relatarile crestine si aceste relatari contemporane, iar acestea din urma semana doar cu cele din paranormal sau alte religii pagane. Pare ca toti vor ajunge in Rai, indiferent de ce au crezut sau ce au facut. Foarte putini au si vedenii despre ceva rau, asemanator Iadului.

TOTAL GRESIT catalin 2 !
1. experientele din moartea clinica nu vin de la vrajmas....sau ingeri cazuti...sa fim seriosi...ce au astia cu ce vede cel in moarte clinica? ce are de ex cu ce am vazut eu , ca l-am vazut pe tatal meu vorbind in bucatarie cu sotia lui lucruri firesti sau ca pe drumul prin tunel, spre poarta de lumina(trairi marturisite de marea majoritate a celor aflati in moarte clinica) am intalnit "fata" care in timp ce eram operata murise?Sa nu exageram si sa fim seriosi....
2.cei care afirma ca ar fi ajuns in rai MINT..daca ai ajuns acolo esti declarat mort de-a bunelea...
3.iar o moarte clinica....a unui om , chiar n-are NIMIC cu religii pagane , cu paganismul pt. este o stare a noastra datorata modului in care "functionam' si se petrece fara amesctecul nostru.....
4.CULMEA e ca majoritatea celor care au trait asa ceva se intorc cu "fata" sufletului dupa asta , spre Dumnezeu.....deci....nu mai fiti asa inchisi in fata evidentelor.....
5. a facut acest parinte experimente? In ce calitate ca nu stiu sa fi fost medic ori savant...Iar daca s-a ghidat doar dupa ce a citit afirmatiile unora , e stiut si ca multi fantazeaza......
Reply With Quote