Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
TOTAL GRESIT catalin 2 !
1. experientele din moartea clinica nu vin de la vrajmas....sau ingeri cazuti...sa fim seriosi...ce au astia cu ce vede cel in moarte clinica? ce are de ex cu ce am vazut eu , ca l-am vazut pe tatal meu vorbind in bucatarie cu sotia lui lucruri firesti sau ca pe drumul prin tunel, spre poarta de lumina(trairi marturisite de marea majoritate a celor aflati in moarte clinica) am intalnit "fata" care in timp ce eram operata murise?Sa nu exageram si sa fim seriosi....
|
Ba pot veni foarte bine bine de la vrăjmașul. Sfinții Părinți ne învață să nu acceptăm nici o vedenie sau vis, pentru că acceptarea lor ne aruncă în mândrie, închipuire de sine și amăgiri viitoare. Noi trebuie să ne dezvoltăm spiritul critic, atât față de propriile experiențe cât și față de superstiții și orice fel de credință în general.
Citat:
3.iar o moarte clinica....a unui om , chiar n-are NIMIC cu religii pagane , cu paganismul pt. este o stare a noastra datorata modului in care "functionam' si se petrece fara amesctecul nostru.....
|
Faptul că păgânii văd zeități păgâne în acele momente arată că e vorba de vedenii, halucinații.
Citat:
4.CULMEA e ca majoritatea celor care au trait asa ceva se intorc cu "fata" sufletului dupa asta , spre Dumnezeu.....deci....nu mai fiti asa inchisi in fata evidentelor.....
|
Important e să se smerească, ori vedeniile au efectul opus.
Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
Exact asa e Melissa ! Unii se cred atotstiutori si exagereaza , vrand sa ii faca pe altii sa se creada pierduti, rataciti, bolnavi etc...lucru care spune multe despre modul de gandire si judecata unora.
|
Ai uitat că tu vorbeai de timpul prețios și mărgăritarele tale de înțelepciune pe care nu le merită alții.
Iar eu doar atrag atenția să nu credem orice și să nu luăm de bune viziunile. A face așa ceva sau a nu accepta că poți greși sunt indicii ale înșelării.
Citat:
....Excesul de abstinente pe multiple planuri, provoaca reactii nefaste in mintile si asa bulversate ale unora....care devin impatimiti in a ponegri, denatura adevaruri, doar pt a-si satisface maruntul din ei, care ii determina sa se creada deosebiti...Tot ce afirma astfel de personaje e numai "bla bla bla".....
|
Deocamdată tu ești cea care încearcă să denigreze și să discrediteze.