poveste
buna tuturor. imi cer scuze daca o sa plictisesc pe cineva de aici dar as avea nevoie sa ma descarc...si sa stiu ca imi este cineva alaturi...
Am avut o relatie de 7 ani ..care s-a incheiat din cauza mea pentru ca am gresit enorm fata de persoana repsectiva desi il iubeam si inca il mai iubesc foarte mult...avem cam o luna de cand ne-am despartit...ma gandesc mereu la el si il vreau inapoi in viata mea...Ma rog la Doamne Doamne sa mi-l aduca inapoi pentru ca mi-as dori o familie langa el...il iubesc si as face orice sa stiu ca il voi putea sa il strang iarasi in brate...Am inceput sa citesc si acatisul SF NECTARIE...de care am prins mult drag...Am auzit ca este mare facator de minuni iar pe mine doar o MINUNE ma mai poate aduce langa iubitul meu...doar atat...Am fost si la MANASTIREA RADU VODA IN BUCURESTI, am strabatut multi kilometri eu fiind din Piatra Neamt...si am ramas impresionata..este ceva de vis acolo..am simtit o liniste sufleteasca puternica...care aveti posibilitatea va rog sa mergeti sa va rugati Sf Nectarie..pentru ca El este mare Facator de minuni si stiu ca ne va ajuta pe toti...
Sunt momente in care disper si plang pentru ca am impresia ca am pierdut definitiv...iar apoi singura ma incurajez si o iau iarasi de la capat...
Va multumesc din suflet ca m-ati ascultat si poate ma puteti ajuta cu un sfat... Rugati-va Sfintilor..Maicii Domnului... sf Nectarie..Mintuitorului Nostru IISUS HRISTOS SI BUNULUI DUMNEZEU...Am credinta ca ne va ajuta pe toti...Doamne Ajuta!!!!!!! Sper sa revin cu vesti bune...
|