View Single Post
Vechi 14.03.2011, 16:13:54
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Citat din "nea Williams" :
"Știind că nu mă mai puteam ruga în maniera impusă de Catolicismul contemporan, știind, de asemenea, că ceea ce numeam eu "Sistemul Ortodox" era singurul în care mă puteam ruga, m-am simțit obligat să fac parte din acest "Sistem". Dar înainte de a relata despre lenta și păcătoasa mea apropiere de Ortodoxie, simt că este necesar să scriu ceva despre felul în care îl percep eu acum. Și pun accent pe acum, deoarece, deși având la bază mai bine de treizeci de ani de studiu și experiență a ei, înțelegerea de către mine a Ortodoxiei e departe de a fi desăvârșită."

NIMENI nu pleaca din catolicism spre ortodoxie de buna voie, din alegere personala. Asta o stiu SIGUR, am intilnit prea multi "fosti" catolici ca sa-mi mai schimbe careva parerea. SI AM SI MARTURISIRILE LOR! ! !..toti acesti 'alde americanasi "cuviosi"

"Exodul" din catolicism, am mai repetat, "catre" credinta "adevarata" ortodoxa s-a facut pe motiv de izgonire din BCatolica din cauza scandalurilor de PEDOFILIE si HOMOSEXUALISM notoriu, o curvasaraie catoliceasca, itzele careia nici astazi nu au fost inca descurcate.

Acesti "william-si" din lipsa de alte "portite" de scapare a "turmei" au avut aceste "revelatii ortodoxe" si au fost acceptati de catre Ierarhii Ortodocsi de peste mari si tari ca niste ADEVARATE TROFEE, niste marturii" cica a intiietatii Ortodoxiei.

Acesti americanasi in chilotei roz, au fost GONITI CU SUTUL IN FUND de toate denominatiunile la care au batut la usa dupa ce si-au pierdut locul caldut din bisericile catolice fiind prinsi cu mita-n sac

...dar evident Antonia, Cristiboss, si restul de creduli vioi si rivnitori, nu au de unde sa stie de aceste realitati din vagaunile est- europene(desi ar trebui din cita golanie exista acolo)...insa nu ar strica sa mai ciuleasca urechile si de pe la cei care STIU din CUNOSTERE DIRECTA a acestor personaje.

Last edited by andreicozia; 14.03.2011 at 16:16:08.
Reply With Quote