View Single Post
Vechi 14.03.2011, 21:26:18
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Coralina, din pacate sunt mama singura... doar eu si cu cel mic... iar o jucarie nu il intereseaza mai mult de 10 minute, in biserica... devine interesat de oameni, de ce aude, mai sunt si copii si zice 'bebe'...

Vara intr-adevar, stam afara, la aer si ascultam slujba la difuzor... el abia a facut 2 ani acum...

Stiu ca nu e placut sa vrei sa te rogi sau sa asculti linistit slujba si un copil mic te perturba... ideea este ca spre deosebire de altii, nu urla, ci se foieste si bombane... si stie de Sf.Gheorghe (il striga Ghioghie), daca vede vreun sfant pictat pe pereti este ori Ghioghie ori Sus ( Mantuitorul nostru Isus)... dar se pare ca nu am alta solutie decat sa mergem putin cate putin, ca si pana acum, iar in timp sper sa solutionam chestiunea. Si pentru mine este extrem de obositor si de stresant sa fiu atenta la slujba, sa-mi amuz sau sa imi potolesc copilul si sa mai raspund si comentariilor facute la adresa lui... si cu toate astea stateam in spate de tot (Se aude foarte bine slujba si acolo), tocmai pentru ca mai intra si mai pleaca lumea, dar degeaba... offf

Multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri. Sincer.
Reply With Quote