Citat:
În prealabil postat de Gabita_30
Cat despre tatal meu, nu-mi spune-ti, va rog, ca nu se poate...
|
Normal ca se poate. Doar ca nu poti TU (sa-l faci sa se lase de bautura). Doar DUMNEZEU POATE!
Acolo unde nu poate omul, poate Dumnezeu. De-aia e importanta rugaciunea, de-aia e important sa ne recunoastem limitele si sa ii cerem Lui Dumnezeu, prin rugaciune, sa implineasca ceea ce nu putem noi.
In asta consta nadejdea. Convingerea ca Dumnezeu nu ne lasa, ci face TOT ce ne este noua de folos. Ca ne ajuta in moduri in care noi nu putem sa ajutam pe nimeni (nici pe noi, nici pe semenii nostrii).
Citat:
Stiu ca nu-l va lasa Maica nostra si Domnul nostru Iisus Hristos.
|
In mod cert nu-l va lasa!
Dumnezeu nu lasa pe nimeni niciodata! De asta sa fi convinsa! Dumnezeu nu are pe nimeni de pierdut. Si pe toti cheama la mantuire.
Citat:
Crede in Domnul, desi nu face voia Lui, din neputinta.
|
Nu facem cu toti asa?
Citat:
Ajutati-ma sa-mi intaresc credinta ca se va vindeca de aceasta patima. Daca eu ma rog pentru el si nu cred, stiu ca va fi foarte greu  Ceea ce se intampla cu mine acum, de fapt, este ceea ce se numeste 'deznadajduire pentru altii'.
|
Fii convinsa, atunci cand te rogi, ca Dumnezeu face tot ce ii este de folos tatalui tau. Ca il ajuta pe tatal tau in moduri in care tie sau noua nici nu ne-ar da prin cap. Ca Dumnezeu stie cel mai bine cum trebuie ajutat fiecare si ne si ajuta.
Fii convinsa ca noi nu avem puterea sa facem nimic fara Dumnezeu. El este taria noastra. De aceea e important sa te rogi la Dumnezeu.
Roaga-te cu convingerea ca ce nu poti tu face, poate Dumnezeu. Ca Dumnezeu ne iubeste pe toti si nu are pe nimeni de pierdut.