View Single Post
Vechi 16.03.2011, 18:53:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Chiar daca nu ai raspuns direct la intrebarea pusa de mine, daca accepti tortura in inschisori, am dedus din raspunsul tau ca esti de partea tortionarilor,
O intrebare idioata nu cred ca merita un raspuns decent si nici nu-mi permit sa ma cobor la nivelul ei, deci cred ca cel mai bun raspuns este nici unul.
Nu pari a fi o persoana cu o judecata sanatoasa, deci n-am de ce sa ma tem de concluziile tale.

Citat:
odata ce, dataorita interesului meu pentru suferinta omului lipsit de aparare, care a trecut zilnic pe langa moarte, ma categorisesti a fi "legionara", fara a fi de fel. Macar de m-as ridica si eu la nivelul lor de credinta.
Nu interesul e problema ci elucubrație tale pe aceasta tema, adica concluziile aiuristice pe care le tragi, ca ML a fost ceva absolutamente bun, pentru toate prostiile care le-a facut putem gasi cate o scuza care sa ne faca sa uitam imediat de ele, ca se merita in continuare mortul inviat ca pe ceva de mare pret cand evident a fost un esec politic si asta din cauza faptului ca si-a tradat propriile valori spirituale, ca doar legionarii au facut fata regimului din inchisori, si alte prostii asemenea.

Citat:
Imi cer scuze daca nu esti ateu. Dar atunci ce credinta ai? Evident, daca poti sa ne spui...
Vezi topicul si incearca sa te tii de el.

Citat:
Nu au fost persecutati doar legionarii; au fost persecutati si preotii ortodocsi, greco-catolici. Deci din cauza credintei au fost torturati inclusiv legionarii si tocmai acest aspect ma intereseaza: faptul ca L-au iubit pe Dumnezeu mai mult decat pe sine insisi si au preferat sa moara sub tortura decat sa se dezica de Dumnezeu, asa cum le cereau tortionarii comunisti.
Si nu numai, si intelectuali, si evrei si oameni simpli, etc.
Si nu doar legionarii au rezistat.

Citat:
Ca crestina asta ma intereseaza. Dealtfel chiar si tortionarii au spus, ca odata ce ei nu isi lasa credinta, raman legionari.
Nu vad legatura logica, dar probabil pentru pasiunea ta filolegionara, este.

Citat:
Dar pe mine nu ML ma intereseaza, ci puterea de rezistenta a credintei.
Cred ca interesele tale variaza de la o postare la alta.
Adica, zic eu, este evident din toate postarile ca pana la urma interesul tau in toata chestiunea este polarizat de fapt de cuvantul "legionar" si nu "martir".
Reply With Quote