View Single Post
Vechi 16.03.2011, 22:38:55
ioan_strainul
Guest

Arrow Biserica Lui Hristos

Fratii mei sa stiti ca or care ar fi ocara si judecata cu care ma vor judeca uni sau alti eu sarmanul si nertebnicul rob al LUI Hristos nu voi fi deacord cu ceia ce se vrea sa se faca referitor la aceast asa mascat Imprumut ,
Oare Hristos din ce a facut pe pamInt prin vindecarile si minunile lui a cerut vreo plata de la cineva sau acei care au utmat Lui Hristos Sf. Apostoli si urmatori lor care au fost chemati la lucrarea lui Hristos si Imbracati cu harul si cu darul si cinstea preotiei cei din vechime care sau jertfit pIna la moarte au cerut ceva In schimbul a ce au lucrat In ogorul Lui Hristos ????
De ce atunci acum este asa de multa lacomie si trufie, cu care deavolulu lucreaza si Ii Indeamna pe uni ca sa creada ca daca vor ridica In slavi pe cei care vor sa faca de ocara numele Lui Hristos si Biserica cIstigata prin jertfa lui vor fi mIntuiti ???? Oare vine MIntuirea din minciuna sau din trufie sau din mIndrie sau de la acei pe care Ii aplaudam si de la acei pe care Ii lingusim cu minciuna care iese din gura noastra cInd aprobam ce fac ei din gura Insa nu si din adIncul Inimi suntem deacord cu ce spune sau face acei care au fost cuprinsi de orbire adusa de vrajmasul deavol.
Vai vai cu cIta usurinta cadem si tragem si pe alti cu noi In iad.
In putina mea stinta de carte nu am citit putine dar nici multe Insa nu am gasit scris nicaieri ca Hristos sa spuna sau vreun urmas al Lui Imprumutati bani cu dobInda .
Insa multi din sfinti Lui Dumnezeu au Impartit averile lor la saraci si au preferat sa traiasca In saracie fata de lume Insa In bogatie de Har primit de la Hristos si uni au rabdat chear si mucenicia .
Nu zic sa fie acum asa Insa vedeti Semnele spuse de Biblie si intelegeti ca este vremea sa cautam sa ne MIntuim si sa lucram la MIntuirea noastra pIna mai este ziua caci ziua este In amurg si vine noaptea vesniciei si se Inchide portile cetati ceresti si sa nu ramInem afara ca sa nu ramInem In Intuneric.

Domnul meu si Dumnezeul meu ai mila de noi nevrednici si ne trimite Intelepciune sa cunoastem si sa intelegem care este voia ta si sa o facem pe ia amin amin amin.
Reply With Quote