View Single Post
Vechi 17.03.2011, 00:02:49
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Te inteleg perfect.. si al meu devine f nervos cand este aglomeratie.
In plus, am impresia ca ei simt ostilitatea celorlalti si asta agraveaza situatia.

Eu ii iau cate o jucarica, creioane colorate si hartiute etc.. Important este sa-l familiarizezi cu biserica, sa se simta in largul lui acolo. Incearca sa nu faci o experienta placuta din mersul la biserica.

In locul tau as merge la mai multe biserici pana o gasesc pe cea unde copilul este multumit si se simte bine (poate nu-i place inghesuiala, poate vrea spatiu sau mai multa lumina, fete mai prietenoase.. ca da, stiu despre ce vorebesti). In plus, al meu este interesat de ceea ce se intampla in fata, nu vrea sa vada spatele altor oameni.. (cauta biserici unde este posibil acest lucru).. Important este sa-l duci des, chiar daca stai doar juma de ora.
El are cate o masinuta cu el de fiecare data. Ieri am reusit si am ajuns la maslu. S-apoi am stat de la 17 la 20 in curtea bisericii. Azi el este mucos, pe mine ma doare gatul. A fost frumos la slujba. Chiar am ascultat slujba la boxe iar cel mic a avut rabdare. Erau intr-adevar copii in curtea bisericii, asa ca mai tragea cu ochiul la ei.
Reply With Quote