View Single Post
Vechi 08.07.2007, 04:03:00
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iosif
Asta inseamna sa te mai gandesti ca nu e chiar asa de simplu subiectul acesta si nu te poti pronunta chiar asa de clar si definitiv impotriva ecumenismului. Puscariile comuniste au cunoscut acest ecumenism cat se poate de real si au vazut care este vointa lui Dumnezeu.

Noi vorbim din povesti....marturia noastra este una seaca! sa vorbeasca cei care au trait si au suferit pentru Hristos, ei au dreptul acesta! Ei sunt marturisitori, noi doar dam din gura!
In conditii atipice, masuri atipice.
Daca nu erau in inchisoare ar mai fi oficiat Sfanta Liturghie impreuna? Cred ca nu. Exceptia, dupa cum se spune, confirma regula.
Iosif, cum vezi tu impacarea dintre Ortodoxie si secte, avand in vedere ca si acestea trebuiesc integrate in crezul universal spre care se tinde? Isi vor face ei semnul Crucii, sau noi vom renunta la acesta? Aceste diferente mie imi dau de gandit.
intextele citite de mine se spune sa se caute punctele comune. Dar pentru mine Ortodoxie inseamna atat punctele comune, cat si cele care ne deaspart de celelalte culte. Exista ceva neesential, la care putem renunta? Imi pun intrebari ca o nestiutoare.
Reply With Quote