View Single Post
Vechi 17.03.2011, 18:59:13
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Mihailt,imi esti simpatic,ma faci sa zambesc de fiecare data cand iti citesc postarile...:)
Eu nu ma pricep foarte mult la fizica,tehnica si alte astfel de stiinte,insa sa stii ca si la noi in tara,in anumite cercuri se stia inca de anul trecut de anumite lucruri care vor fi puse la cale anul acesta si urmatorul,iar ele se refereau inclusiv la cutremure si dezastre asa zis naturale ce vor fi provocate.
Practic Japonia,una dintre cele mai evoluate si civilizate tari este distrusa,ca sa nu spun aproape rasa de pe suprafata Pamantului sub ochii nostri,noi cutremure de proportii si tsunamiuri se anunta acolo,catastrofa nucleara.
Nu stiu,nu ma pricep,serios...dar eu stiu ca dupa un cutremur de proportii,care de obicei are loc la cativa zeci de ani,de obicei vin replici de mai mica intensitate,nu alte cutremure devastatoare...
Sa ne rugam la Dumnezeu ca macar pe anul asta dezastrul din Japonia sa fie ultima nenorocire de proportii care socheaza mapamondul!
Si ca sa fiu in spiritul tau,Mihail,da,probabil si Aghiutza isi face numarul,pentru ca lupta asta se duce pe toate planurile si da,daca Dumnezeu le permite sa faca asta,inseamna ca ne incearca cu un scop si fiecare dintre noi va trebui sa facem o alegere mai devreme sau mai tarziu in privinta directiei catre care vom merge.