| 

Citat: 

| 
					În prealabil postat de cristiboss56  Când sufletul se umple   /   De adâncă amărăciune ,   /   Eu cad îngenunchiat   /   În sfântă rugăciune .   /   Nu știu să zic prea multe ,   /   Dar sufletul se-nchină,   /   Și inima , și trupul   /   Cu-adânc oftat suspină.   /   E drept , m-a prins păcatul   /   În ale sale mreji ,   /   Și nu-mi găsesc alinul   /   Umblând pe căi pribegi .   /   De aceea vin la Tine   /    Rugându-Te fierbinte ,   /  Să-mi ierți nesăbuința ,   /   Să fiu ca înainte.   /   Coboară pacea Ta adâncă   /   În inima mea frântă ,   /  Să piară de la mine   /   Acei ce mă-spăimântă .   /   Căci vreau numai cu Tine   /   De-a pururi să rămân,   /   În sfânta rugăciune ,   /   Acum și-n veci , Amin !+ |  Sunt foarte frumoase versurile! Au si un autor?

__________________Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
 |