Draga mea, e drept ca incerc sa iubesc, incerc sa intorc obrazul atunci cand primesc palme..dar totodata am si eu foarte multe gresesli si pacate. Cel mai grav cred eu, este faptul ca nu reusesc sa ma fac inteleasa de multi dintre voi,adesea nu stiu sa imi exprin ideiile si sunt inteleasa gresit. Stii tu Icamilin ce imi spune sotul meu?? Si are mare MARE DREPATATE, ca am prostul obicei de a forta oamneii sa simta iubirea, nu imi gaesc cuvintele sa explic ca eu nu vreau sa imi expun punctul meu de vedere, nu vb despre trairea mea (care poate exista sau nu dzeu stie) ci imi doresc sa iubim mai mult..si nu ptr ca eu as iubi/ierta mai mutl decat voi ci pur si simplu...sufar cand vad atata rautate. Unii imi spun ca sunt mandra, sunt nebuna, sunt habontina, da DA DA DA sunt, dar nu vreau sa fiti si voi ca mine..vreau sa fiti voi BUNI si ma ajutati si pe mine sa devin buna. de multe ori Icamilin vorbesc ca si cum eu as avea aceste virtuti..dar NU LE AM!! LE RAVNESC LE DORESC..OOOO DOMANE NUMAI TU STII CAT...dar daca vb cu indraznela despre ele ( si alte subiecte) nu o fac din stiinta proprie ci din carti, de la duhovnic sau de la sf, parinti. Sunt obosita Icamilin..sunt obosita sa mai spun mereu ca NU SUNT BUNA..unii o iau ca pe o falsa smerenie, altii se smintesc, altii imi resproseaza ca sopun prea des cu dragsote si iarta..da spun dar oare stie cineva ce e in inima mea pentru ma judeca? oare stiee cineva ce rezonanta are cuvantul IARTA in inima si mintea mea..nu cred..Spui ca sunt buna, poate sunt Dzeu stie dar vreau sa intelegeti ca am si eu pacatele, slabiciunile mele, slabiciuni ce nu se pot vedea prin net..slabiciuni pe care le vede doar sotul si copii mei care sunt zi de zi cu mine. iti multumesc ptr minunata poezii, dar crede-ma NU MERIT cuvintele tale..si Nu e smerenie. Dar chiar daca nu le merit nu pot sa nu iti spun Maica Domnului sa iti rasplateasca dragsotea, sa iti revesre in inima Iubirea Ei...
jenica
|