Citat:
În prealabil postat de mirela1990
Cu totii avem prietene, prieteni dragi carora le trimitem ganduri bune, de incurajare uneori sau doar cate o vorba care sa le aduca zambetul pe buze.
Ma gandeam sa scriem aici cateva din ele, ganduri, vorbe sau povestioare care provin din suflet pentru dragii nostri prieteni. 
|
Prietenii…prietenia,,,ce cuvinte dragi, si chiar …si sfinte..
Cu durere citesc pe acest topic,,de invidii, ca acei ei/ele se supara de un anumit suces al nostru in viatza
Pai, dragi crestini,, aceia nu sunt/erau prieteni……
Acum, 17 martie e ziua Sfantului Alexie, Omul lui Dumnezeu...Hmm...dupa revolutzie, aflat-am multzi de manastirea Sihastria, parintele Cleopa...Eram studenta atunci. in Iasi
Cu o prietena m-am dus in aceasta data de 17 martie la manastire..printr-un ‘jok ‘ al viezii, parintele ce ne-a spovedit atunci. si ne-a schimbat viata .la cateva zile a avut ascultare la Mitropolia din Iasi, infiintandu-se, prima, sa zicem ‘librarie’ ortodoxa..
Oricum, aveam probleme mari, peste medie..parintele cand intram in librarie..zicea...’pai asteapta, sa te spovedesc’!...Oricum, ce sa va zic de prietena mea!!!????????Un om minunat...
Chiar parintele ramanea mirat de frumusetea sufletului ei..dupa spovedanie ochii plansi si bluza uda de lacrimi....Multe sunt de zis, oricum prietena mea e acum calugaritza !(mai mult de 17 ani)..la o manastirea vestita din Moldova!
Va precizez..m-a ajutat enorm...,, Prietenii sunt ca stelele: nu le vezi intotdeauna, dar stii ca sunt mereu la locul lor si te asteapta ...’