View Single Post
Vechi 08.07.2007, 17:12:44
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de krabu
Iti mai dau si eu cateva bloguri in care Teoctist este nu stiu cum, ortodoxii sunt nu stiu cum etc.

Cat despre vigilenta ... Cine va opreste.

Faceti un Foisor de Ecumenism, undeva intr`o piata si cum vedeti fum repede la atac. E problema noastra. Dar lasati oamenii sa stea in liniste nu in nelinistea voastra. Eu personal nu vad pericolul. De ce??? Pentru Hristos vegheaza. Asupra noastra, a ortodoxilor.

Aveti grija ca din atata vigilenta sa nu va plezneasca o vena si sa ramaneti fara fapte bune.

Alergati dupa vant. Ce vreti practic sa faceti. Da! Practic ce sa faci. Sa vina IPS Daniel, PF Teoctist, PF Barotlomeu si sa ia binecuvantarea de la voi? Sau sa va sune si sa va ceara voie daca au voie sa raspunda la apelurile de dialog?

Parca ati fi niste comunisti activisti. Pe bune. Incitati poporul cu mesajul: poporul stie sa se conduca. Poporul stie sa se mantuiasca. Jos chiaburii (episcopii) jos burghezia (mitropolitii) afara cu regele. Vreti voi sa conduceti? Pai iesiti fratilor la lumina si ducetiva la PF Teoctist si spunetii lui ca voi stiti sa indrumati mai bine Biserica. Sau e mai bine la intuneric? Nu va place mirosul de tamaie?

Cum te poti numi ortodox cata vreme nu ai macar o incercare de a fi smerit?

Cum te poti numi ortodox daca tot timpul faci agitatie si propaganda?

Unde este duhul de rugaciune?

Unde este comuniunea?
parintele D. Staniloaie A SPERAT[SCRIE PE SITADEASA.WORPRESS.COM] CA IESIREA DIN ECUMENISM A ROMANIEI SA SE FACA DE CATRE SINOD LA CEREA MONAHILOR SI A CREDINCIOSILOR ROMANI ORTODOCSIDECIvezi ca el gindea mai bine ca tine.Nu poti sta cu gura cascata si sa nu incerci nimic ca DUMNEZEU TE AJUTA .Exista o vb. in popor; dumnezeu TE AJUTA DAR NU ITI BAGA SI IN TRAISTA";adica ia nu muci tu si sa vezi cum iti ramine trista goala! Tot asasi cu ecumenismul-ia stai cpasiv si te trezesti cu timpul ca ti se baga pe git altceva decit religia ortodoxa ,cu consecintele de rigoare pt poporul roman!
Reply With Quote