View Single Post
Vechi 18.03.2011, 11:49:16
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de margarret Vezi mesajul
scuza-ma yasmina ca am generalizat.cred ca am fost dezamagita de ceea ce am citit si acuma sant mai confuza ca inainte.post simplu si usor la toata lumea!
Din confuziuniune se iese prin post și rugăciune... adică te strădui să nu ai nici o grijă din cele ce-ți spune gLumea sau semeția ta că trebe... nu trebe... deci stai așa nemâncată și cât mai liniștită și nu-ți fă nicio problemă și dacă ai inima curată atunci te roagă și împletește la sfoară... că orice sfoară are un folos bun.

Nu e mai simplu să nu-ți pese de absolut nimic? Voi vreți să învățați slujirea și închinarea de la oameni care au învățat pe alți oameni... și așa ''inima voastră rămâne departe de postul care îmi place Mie''.

Și chiar dacă ești la muncă și la viața cotidiană prins, dacă postești te umpli de putere... cu condiția să nu faci pe grozavul și pe fachirul dând altora lecții de smerenie...

Dar e greu ca să biruiești mintea cea absurdă a buruienii care poftește cu disperare orișice de ai zice că dacă nu o satisfaci în clipa următoare se sufocă... și chiar te sufocă dacă nu-i mai dai apă la moară... că cică mereu ridică argumentul... că nu poate. Păi fără Dumnezeu cum o să poți altceva decât să ajungi un mare măgar care s-a scuturat de stăpân? Cum o să poți deci să ai burdufuri pline pe drum dacă ele sunt vechi și cusute cu ață albă la peticile noi... și umfli, umfli, și numai te trezești că pușcă pe undeva materialul ros de molie și gata... leșini... și nu e de la foame ci te-apucă groza... roza vânturilor.
Reply With Quote