Citat:
În prealabil postat de Templier Knight
Ieri la ora de religie profesoara , nu mai stiu cum a venit vorba de dezastrul din Japonia , cica Dumnezeu le -a dat dezastrul asta , fiindca japonezii se inchina la Buddha ,vorbele astea fiind spuse de profesoara mea de religie .Nu stiu cum a putut sa spuna o asa mare prostie .Deci din ce a spus reiese ca Dumnezeu i-a pedepsit doar pentru ca nu sunt crestini ca se inchina la Buddha .
Mai vad la stiri cati oameni sufera de pe urma dezastrului ,oameni care plang, ramasi cu nimic , cum sa nu ti fie mila ?
Ar trebui sa nu ne pese doar pentru ca nu sunt crestini ?, cred ca acelasi Dumnezeu ne a creat pe toti , pana la urma asta inseamna sa fii crestin , sa ti ajuti aproapele , sa traiesti in iubire cu semenii tai .
Detest oamenii care cred ca daca nu esti ortodox esti sortit pieirii, sunt niste fanatici religiosi , pana la urma toti suntem creati de un singur Dumnezeu .
|
Dumnezeu a permis !
"Iubiti-i, insa nu cu cele lumesti ale lor !" , iar despre mila nici nu se pune problema sa nu ne fie. Ba ar trebui sa-i si ajutam, insa d.p.d.v. mistic orice alta religie, in afara de crestinismul ortodox, nu garanteaza mantuire. Nu stim noi pe cine mai mantuieste Dumnezeu din lume, insa noi avem dreapta credinta, deci o sansa reala la mantuire, daca profitam.
Mai au acolo si shintoismul, mai au si codul bushido, mai au si cultul pt sexualitate, ....Au, dar nici noi nu suntem mai breji ! Avem cutremurul nostru pus de-o parte !