Voia Lui Dumnezeu

Sa  nu creada  nimeni  ca  nu este voia Lui Dumnezeu In toate  pentru ca spune Biblia  ca  Un fir  de par din cap nu  cade   far  sa  stie  Dumnezeu si  referitor  la  ce  a  spus  profesoara   de  religie   . 
 Eu  cred   ca  nu  a  spuso  pe  tonul si In duhul in care  sa  Inteles  si sa  judecat  si sa talmacit  si rastalmacit  aici  pe  acest  topic. eu  cred  ca  acea  profesoara  nu este  o  pagIna  Insa   din  felul  cum sa pus  problema  pentru  ca  se  spune  nu stiu  cum sa  ajuns  la  dezastrul  din Japonia  , pai daca   nu sti  cum sa  ajuns atunci  cum stii sa   spui ceia ce  a spus profesoara  ca  din ce  reiese  dupa spusele  tale  sau  vorbit  de  multe  numai de  religie si ortodoxie si crestinism  nu sa  vorbit,si  mai  cred  ca era  corect ca tu sa  Intrebi  pe  profesoara ta   nu vrei sa intri pe  forum ca sa  desbatem problema  pe  cre  sustii ca  a  spuso  sau  de  abea  ai  astepta sa ajungi  acasa  sa postezi   pe  topic, Ai mare  grija  si tu si  alti  ca  aceasta  este bIrfa daca cel In cauza nu  este    de  fata si nu poate  sa  se   apere  este un pic  de  mIndrie si  Inaltare  si sa  nu  mai zic  trufie, corect  rea sa  spui Profesoarei  eu  am sa postez  aceste  ce  ati  spus   pe  forumul crestin ortodox sa vezi ceti raspundea   si ea. 
  cred  ca   ar  fi fost   corect  asa  nu??????? 
 Doamne  si  StapInul veti  mele  Duhul Trindavii si  al grairi  desarte si al iubiri de stapInirie nu  mil da  mie slugi tale.  
 Daruieste  mie  sluji tale  sami  cunosc  pacatul meu si sa nu  mai judec pe fratele meu si pe  fiul  maici  mele, ci  mai degraba sa ma caiesc de pacatele  mele  si sa  ma smersc  Inaintea ta . 
 Daruieste-mi Doamne  Dragoste de Tine  si de  aproapele  meu amin  amin amin

|