Subiect: Suflete dorit
View Single Post
Vechi 09.07.2007, 01:22:44
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

draga Jenica,frumoasa-i poezia postata,iar mesajul tau m-a emotionat. Nu cred ca tu ii fortezi pe forumisti sa simta iubirea, ci le aduci aminte de acest frumos si nobil sentiment, de care ar trebui sa fim patrunsi cu totii, si daca acest sentimnet ar exista, nu am mai putea discuta in contradictoriu, sau sa ne jignim gratuit, ca in fond ne dam cu parerea fiecare cum simtim si din fiecare mesaj, daca avem discernamant, alegem partea in care binele primeaza. Nu am nici eu nici o pregatire in Teologie si nu are rost sa filozofam, ne putem da sfaturi cu duhul blandetii,tot ce mai zic si eu sunt din carti citite sau din pelerinajele pe unde am mai umblat in ultimii ani, de cand il caut cu infrigurare pe bunul Dumnezeu.Ascult pe toata lumea si aleg de la fiecare ceea ce cred de cuviinta ca-i bine .Da,Jenica, si eu am slabiciunile mele, mai am mult pana sa ajung pe o treapta mai sus spre Mantuire, dar imi doresc din suflet sa reusesc, ma rog, ma rog din tot sufletul, sa-mi ajute bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa fiu mai buna, mai smerita, mai linistita ( virtuti ce se obtin cu mult post si rugaciune). DOAMNE AJUTA-NE! icamilin
Reply With Quote