View Single Post
Vechi 19.03.2011, 15:11:32
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta,draga Glykis..
Cuvintele sunt seci..pana la urma si in aceasta ambiantza virtuala...dar sunt...
Uite, poate era mai bine sa-ti scriu pe privat..dar simt nevoia sa-ti/sa marturisesc..
Postarile tale, mie, personal mi-au parut tare faine..pline de credintza si ....normal..logika...
Frumos de tot te-a format bunika ta, Glykys..da' ai grija asta e o lauda....bine ar fi sa existe in aceasta tara bunici..cum a fost a ta...si tineri frumosi si credinciosi...asa cum esti tu...
Vezi..e Postul Pastelui...sunt ispite de dreapta si de stanga...dar din partea mea, draga Glykis..e un gand adevarat!
Doamne-Ajuta!
Multumesc foarte mult, tare s-ar fi bucurat bunica sa auda asa ceva. Pe umerii mei apasa acum o grea responsabilitate, pentru ca trebuie sa fiu si sa fac ceea ce isi dorea ea. Avea cu adevarat virtuti crestinesti si foarte multe daruri, si tocmai de aceea imi cam fac griji pentru mantuirea ei, pentru ca de la cei care au primit mult se va cere mult. Ma bucur atat de mult ca am gasit oameni credinciosi si rugatori pe acest forum, ca in viata de afara, nu am depistat prea multi.