View Single Post
Vechi 19.03.2011, 15:19:34
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
In casele unora , dupa cum vine la urechea noastra , este mare tulburare . Nu se impaca sotul cu sotia , nu se iubesc fratii ; se bat , se judeca , se cearta si este mare neoranduiala . Si atunci , vazand biata mama atata zbucium in familia ei , sau tata , sau bunicul , care este mai credincios , pune mana pe un acatist al Maicii Domnului , ingenuncheaza undeva singur intr-o camera si incepe a se ruga :" Maica Domnului , linisteste casa noastra , linisteste pe tata , pe mama , pe copii , pe ceilalti si da-le intelegere , dragoste si alinare ! Amin!+ ". Si asa s-a dus ura , s-a risipit iutimea , tulburarea , dorinta de razbunare si s-a linisit familia . Datorita cui ? Maica Domnului cu mila ei , cu indurarea ei , a coborat mila lui Dumnezeu peste acele suflete care o cheama in ajutor .
Sa stii, Cristi, ca azi mare bucurie am avut> primind un raspuns de confirmare de la manastirea Sihastria, am gasit in plic mai multe iconite, prima dintre ele fiind a bunului parinte Cleopa. Mare folos aduce acest parinte prin cartile lui, ca astfel am stiut si eu cum sa procedez in cazul bunicii mele, amintindu-mi de cele citite odata.