Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
asa cum am spus, democratul din mine spune ca trebuia sa lasam fiecare popor sa-si aleaga forma de guvernamant.
in cazul tarilor musulmane mi-e frica sa spun asta.
|
Dac-ar fi sa fac ,acum,o gluma de prost gust,as putea zice:da'ce ,musulmanii nu e oameni?...Ti se pare cum ca acolo(in Libia) ,acum ,ar fi vorba sa se decida FORMA de GUVERNAMINT? Crede-ma ,altceva,cu totul special ,vor UNII sa DECIDA.Sa ne rugam pt libianul nevinovat,care nu-si duce razboiul sau.In curind vom auzi despre numarul mortilor(repet ,nevinovati) ,semenii nostri din Libia si de aiurea.Vom fi toti implicati in acest razboi.Fie ca ne convine sau nu.Fie ca vrem sau nu.Altcineva face cartile.Noi sintem doar niste pioni(si libianul de rind,doar carne de tun).Vai de noi!Si cind te gindesti citi dintre romani fluturau steagurile ,cu mindrie si entuziasm ,cind s-a aderat la NATO,dar ,mai ales la UE.Nu stiu de ce eu in zilele acelea eram tare abatuta.Ma treceau fiori cind vedeam parada de masini claxonind si arborind steagul UE.Si acum ma trec fiori cind vad imaginile tv,despre ce se intimpla in LIBIA.Va curge mult singe acolo!