View Single Post
Vechi 20.03.2011, 13:50:57
Andrei_so Andrei_so is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit Draga mea, nu esti singura.

Si eu am avut parte de astfel de dezamagiri. Cand ma uit la postul tau parca l-as fi scris eu in urma cu ceva timp. Si eu strigam la cer cu acel "De ce...?" , dar prin rugaciune am aflat treptat raspunsurile la nedumeririle mele si nu doar atat ci mult mai multe.

Hai sa intru direct in subiect.

Tu ai nevoie sa nu Il mai acuzi pe Dumnezeu acum; o sa-ti dai seama mai tarziu ca altcineva e vinovat - o sa fi surprinsa cine. Si te rog din suflet sa elimini din vocabularul tau "ma merita " sau "nu ma merita". Problema e sa nu iti mai faci iluzii; adica sa nu mai proiectezi asupra altei persoane, sau sa-i atribui, calitati pe care acea persoana nu le are si care probabil nu le va avea niciodata! Aici e marea greseala; ca te minti pe tine si te imbeti cu apa rece.

Iti cauti dragostea fara ajutorul lui Dumnezeu (cel putin asta vad din reactia ta) si din nefericire cred ca toti sau majoritatea am trecut prin asta si stim ce gust amar are.

E bine sa te rogi lui Dumnezeu acum in starea in care esti (dar sa fie o rugaciune sincera, taios de sincera) si ai sa vezi mila lui Dumnezeu. Asta e primul lucru pe care ar trebui sa-l faci, e minimum. Eu asa am inceput(fiind intr-o situatie ca a ta), am facut un pas spre Domnul iar El a facut o suta spre mine.

Ai sa vezi ca acel om potrivit pentru tine exista si nu e doar unul (adica vreau sa spun ca o sa ai de unde alege unu care iti va fi alaturi) , dar il vei gasi doar cu ajutorul lui Dumnezeu.

Acum te rog sa ma ierti pentru felul brut si taios de exprimare.

Ai incredere in Dumnezeu, El nu o sa te dezamageasca niciodata.

Last edited by Andrei_so; 20.03.2011 at 13:53:57.