Citat:
În prealabil postat de iosif
Este exagerata pentru ca se considera aparte, se considera superiori celorlalti frati ortodocsi. Ai auzit vreodata predicatori de ai lor? E mai ceva decat la neoprotestanti. Daca Oastea Domnului si-ar vedea de treaba si ar inceta sa creada ca ei sunt cei neprihaniti, lucrurile ar sta altfel, ca nu sunt ei modelul suprem de viata crestina. Daca e asa cum spui tu, de ce nu trec toti in Oastea Domnului? De parca noi n-am fi din oastea lui Hristos, noi suntem de pe alte fronturi??
|
1. Ortodocsii ostasi nu se cred neprihaniti! Tocmai pt. ca isi vad starea de pacat, aleg sa se apropie mai mult de Dumnezeu, sa traiasca mai mult dupa voia Lui, si cu fiecare zi sa schimbe viata lor in mai bine.
2.NU cred ca predicatorii Oastei se pot macar compara cu protestantii.. dar sa zici ca sunt "mai ceva". Tu macar ai auzit niste predici din adunari ostasesti? Sau vorbesti din auzite?
3.Modelul suprem de viata crestina este Iisus Hristos!!! Iar Oastea Domnului nu face altceva decat sa se lupte cu pacatul si cu firea pomanteasca. Ea este aflarea,trairea si vestirea lui Iisus cel rastignit!
4.Cu ce arata viata ta ca esti din oastea lui Hristos?
Nu inteleg de ce lovesti asa. Lucrarea aceasta s-a nascut pe genunchi,lacrimi,post si multa multa rugaciune..si in sanul BOR!