View Single Post
Vechi 20.03.2011, 19:39:44
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Draga Anda, observ ca atatia forumisti ti-au raspuns cu sufletul la apelul tau de tristete dar nu vrei sa pricepi nimic din ce ti s-a spus.Refuzi sa vezi lucrurile cu limpezime si o tii pe a ta.

Spui ca esti doar amica cu baiatul, dar e clar ca ti s-a pus pata pe el.Cred ca ai o oarecare problema de perceptie a realitatii din jurul tau si imaginatia iti joaca feste.Semnele pe care crezi ca le vezi,pot fi doar rodul imaginatiei si dorintei tale.O dragoste neimpartasita te poate face sa suferi peste masura si deseori duce la obsesii care nu-s bune deloc.

Ti-as sugera sa nu ramai singura in aceasta forma de deznadejde.Cauta-ti duhovnicul si cere-i ajutor.
Melissa se pare ca tu ai inteles gresit... Nu mi s-a pus pata pe nimeni dar asta nu inseamna de exemplu ca trebuie sa ma izolez sa nu mai ies din casa ca cine stie poate dau peste el si sa nu-l irit... Sa ajung sa-mi refuz amici sa ies in oras pentru ca este si el acolo si sa nu care cumva sa-l deranjez cu prezenta mea.... Sau daca il vad in grupul nostru ce sa fac? sa fac cale intoarsa, sa tusesc , sa ma mut la alta masa ca este acolo... sau sa ajung sa spun "nu merg cu voi , este domnul..."

Ok..il deranjeaza prezenta mea foarte bine... sa nu-mi arate pe fata aceasta repulsie caci sub soare este loc pentru toti..asta nu inseamna ca eu trebuie sa ma mai bucur de prieteni doar pentru ca este el...