Citat:
Īn prealabil postat de ladyanda
Poate nu ma detesta pe mine ci poate se detesta pe sine pentru simplu fapt ca exista cineva care sa-i vrea binele neconditionat...
|
Daca zici tu ca il iubesti ca pe un frate, asa o fi, dar totusi nu inteleg de ce nu stai pe fundul tau.De ce ii doresti neaparat compania,daca el nu ti-o doreste?De ce te incapatanezi sa-i vrei binele,daca el nu-l vrea?Poate este intr-o etapa a vietii in care doreste sa mai stea.De ce il tragi de mana in sus? Lasa-l in pace.Cu forta nu faci niciodata nimic.Iti place sa te umileasca?Sau esti masochista?Nu-i firesc ce faci.Un bine facut cu forta poate fi un rau de neimaginat pentru persoana respectiva.
Parerea mea este sa faci un pas lateral si sa te detasezi.Trateaza-l ca pe ceilalti amici ai tai si respecta limitele pe care ti le pune.Nu sari gardul ca-i strici confortul dupa cum vezi.
E foarte bine ca esti directa si spui ce simti.Ai doar grija cum o faci.Cuvintele pot jigni si agresa,chiar daca tu ai intentii bune.Am patit-o si eu deseori..
PS-neconditionat,inseamna fara conditii,adica fara sa astepti nimic in schimb; in acest caz,tu astepti ceva in schimb,chiar si un zambet doar...De asta esti asa suparata..;-)