Citat:
În prealabil postat de iustinian
Doamne ajuta!
Eu consider ca Oastea Domnului are o tenta sectanta...canta acompaniati de orga, lucru ce este condamnat de Biserica:"anatema sa fie!".Cei mai multi "ostasi" sunt in Ardeal si lucrul asta consider ca este numai din lipsa vetrelor de rugaciune, a manastirilor.In una din adunarile din Sibiu au pus la iconostas o fotografie cu Iosif Trifa intemeietorul OD...si un alt lucru ciudat, la adunari predica si femeile:dontgetit:eu cam atata am avut de spus...Doamne ajuta!
|
Lasa ca nu-i pacatoasa nunta ortodocsilor cu toate soiurile de muzicanti si cele mai mizerabile versuri si dansuri. Aia-i in spiritul dreptei credinte.. Si Oastea Domnului spre informarea ta s-a nascut in genunchi in rugaciune, in lacrimi pentru pacatul poporului acesta, in post pentru mila lui Dumnezeu si in DRAGOSTE pentru salvarea poporului acesta de la moartea duhovniceasca! OD nu este nimic mai mult decat ortodoxia, vrea doar sa traiasca cu adevarat invatatura ortodoxa!
Îmi voi pleca genunchii, spre Tine-așa să vin
și din genunchi veșmîntul și talpa să-Ți sărut
spunîndu-Ți ce dator sunt de tot ce mi-ai făcut." (Traian Dorz)
|