Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 20.03.2011, 21:36:17
ioan_strainul
Guest

Arrow Presupuneri si dat cu piatra

Citat:
Īn prealabil postat de 06dec Vezi mesajul
Dupa cate stiu,oastea Domnului nu are binecuvantare,deci e in afara Bisericii..Siii...cu ce e cineva mai ostas decat altzii in dreptmaritoarea noastra Biserica decat mine sau dacat altzii?Mi am dat seama de viclenie,in toata sinceritatea unora dintre ei,atunci cand un neoprotestant s-a laudat ca cei din oastea Domnului de la nu stiu care biserica s-au botezat la ei...
****+++
Dragul meu tu nu vorbi din ce ai auzit de la uni si de la alti tu dute si te convinge singur si dac crezi ca esti asa cum vrei sa pari atunci nu judeca pe cel ce nu este de fata sa se poata apara ca este B I R F A si T R U F I E si I N A L T A R E de sine si acesta ete un pacat mare ca si pacatul de moarte.
Uita eu sunt Unul din acei de cre tu vorbesti si spun cu toata gura ca nu sunt nici ca tine de bun sau ca altu ,eu sunt cel mai mare pacatos si mai netrebnic om de pe fata pamIntului si nu sunt vrednic de mila si de Indurarea Bunului Dumnezeu ce o revarsa peste mine si peste toata casa mea si nu sunt vrednic sa privesc spre slavile ceresti pentru ca pacatul meu marturiseste depre mine ca nu sunt vrednic si ma feresc de a judeca pe uni si pe alti ce din contra sunt suparat pe mine ca nu pot si nu caut sa ma pazesc de pacatul MINDRIEI si al TRUFIEI .
Iar acum la SfIrsit te rog sa ma ierti si sa te rogi si pentru mine ca multa nevoie am de rugaciune si de iertare din partea fratiei tale si a tuturor oamenilor pe cre iam suparat prim fapte si vorbele mele.
S L A V I T sa fie D O M N U L +++ +++ +++ +++
Acestai salutul Ostasilor lui Hristos
Reply With Quote