Citat:
Īn prealabil postat de Dumitru73
Mai de mult am citit cartea "Biserica, sectele si fratii mincinosi".
Din ce am citit acolo la capitolul visarionisti, nu prea am gasit nimic care sa nu fie adevarat.
Cartea pr David nu am citit-o, asa ca nu stiu ce a scris despre visarionisti.
Dar banuiesc ca nu chiar tot ce a scris este fals.
Nu a existat “calugaria alba”, dar a existat "necasatoria".
Pr Visarion nu a interzis casatoria. Si a zis, ca si sf ap Pavel “bine este fecioarei sa se casatoreasca, bine este sa ramana necasatorita fecioara”.
Dar in practica iti era aproape imposibil sa te casatoresti fara sa auzi in spate, uneori chiar in fata, cuvinte foarte grele la adresa ta.
"Pr.Visarion nu a obligat pe nimeni sa poarte o anumita vestimentatie" - asa este.
Dar cand, iarna grea fiind, sora mea a venit la biserica cu pantaloni pe sub fusta a fost aspru criticata de epitroapa. Asta e doar unul din sutele de cazuri pe care le stiu.
|
la voi la biserica este o epitropa care cauta oameni cu ce sau Imbracat si crezi ca te credem ca a cautaot pe sora ta sub fusta asta suna a mistocareala si a ura Impotriva fratilor tai .
Eu sunt O R T O D O X si unul rau si Inrait dar Sunt O S T A S al LUI HRISTOS , si nu as acepta sa fiu rupt de SF: B I S E R I C A mai bine mort si sa stii ca daca as auzi ceva sa nu fie spre zidirea SF BISERICI a LUI HRISTOS as avea puterea sa ies In lume si sa strig In gura mare ca este Ratacire sau or ce ar fi pentru ca asa trebuie sa faca unul care a primit sa fie slujitor In oastea Lui HRISTOS.
S L A V I T sa fie D O M N U L +++ +++ +++ +++