Citat:
Īn prealabil postat de sofiaiuga
eu o vad ca pe o falie neoprprotestanta in sinul ortodoxiei ,iar pt o elucidare va rog f.mult sa copiati de pe ortodoxmedia,com predica preotului GHEORGHE intituklata oastea domnului ca veti vedea adevarata fata a lor.
|
********************+++ +++ +++ +++ *****************************
Draga mea sora Intru Hristos bine ar fi cat sa cercetezi cum sa rupt acest Pr: de oastea DOMNULUI si de ce si pe urma sa vezi daca vei mai fi deacord cu ce Ura si Urgie lucreaza Devolul din oameni la DarImarea BISERICI ORTODOXE:
Eu sunt un nevreddnic si un pacatos cum nu mai este pe fata pamIntului si prin voia Proniei cersti mam Nascut Ortodox si am cunoscut de mic calea Oastei si am urmat Si In vremurile cInd Uni ca sa prinda un post de conducere In partid si sa poata trai mai usor sau dezis de SFINTA BISERICA ORTODOXA dar eu nebunul si mult pacatosul nu si nu mam rusinat Sal Vestesc pe Hristos In fata oamenilor, pentru ca lam Iubit sil Iubesc cu aceiasi Dragoste, si nu caut sa ma sui pe tronul judecati care ia fost dat LUI de Tatal si sa judec pe cei pe care numai El are voie sai judece.
S L A V I T sa fie D O M N U L