Citat:
În prealabil postat de AlinB
Anda, nu te supara daca nu prea te crede lumea ca sunteti "doar amici" si n-ai nici un fel de alte asteptari de la el, dar comportamentul tau nu spune asta.
Sunt atati alti oameni care ar avea nevoie de un prieten sau ajutor si pentru tine ei nici nu exista, doar individul asta care, din ceea ce spui, are clar o problema cu persoana ta.
Si tu refuzi sa vezi asta si stai pe capul lui, cu singurul efect, din cate se pare, de a-l enerva si mai mult.
Eu as zice ca ceea ce face fatza de tine sunt semne clare ca vrea sa il lasi in pace, insa tu nu le intelegi, nu vrei sa le intelegi.
Doar dragostea (un anumite fel de dragoste..) poate fi atat de oarba.
In ceea ce il priveste pe individ, e clar..ii place la nebunie sa-si planga de mila, doar doar s-o lasa pacalit cineva de care sa poata profita. Pe tine te-a pacalit oarecum, dar probabil si-a facut socotelile si de la tine prea mult nu poate scoate, asadar asteapta ocazia urmatoare.
|
De unde stii tu ca nu ajut si nu sunt prezenta si in viata celorlalti? Eu tocmai ca nu m-am lasat pacalita el reactioneaza asa, caci daca ma lasam pacalita cum au facut-o si alti prieteni comuni nu mai eram eu "oaia neagra"... Poate pe altii ii pacaleste cu comportamentul sau, isi pune o masca ceva si ceilalti il iau ca pe un exemplu ca pe un "must have", dar daca eu il stiu pe mine nu are cum sa ma minta..el profita de aia "creduli" lasa ca merge la fraieri....
Si e normal...intr-o lume plina de Columbeni, Zavoreni, Udreeni, etc este logic sa gandim ca "ba are un interes", "ba e indragostita", "ba vrea nu stiu ce", "nu exista sa nu vrei ceva", "nu se poate asa ceva!"
Eu stiu un lucru...Iubirea...este de mai multe feluri (de mama, de iubit, de prieten, de animale etc) in iubire nu exista bariere... Intr-adevar iubirea se manifesta diferit..atunci cand este o iubire pentru un iubit ea se manifesta prin dorinta de-a face dragoste cu acel cineva, de-a te saruta etc... Iubirea de parinte simti nevoia sa aperi sa protejezi, iubirea de prieten simti nevoia sa fii alaturi, sa ajuti daca poti....
Dar uite ce bariere mari punem noi oamenii in fata iubirii...
Majoritatea amicilor mei sunt baieti...
Daca aveam un amic un caine si spuneam ca dorm cu el in pat eram acuzata de...?
Daca Dumnezeu ne iubeste pe toti...pur si simplu ne iubeste egal..Nu iubeste mai mult femeile din "teama" de a nu fi "acuzat" ca tine cu "barbatii"
De ce tin eu cel mai mult la el? pentru ca il stiu vulnerabil si este vulnerabil vorbesc la propriu...Acest baiat risca oricand sa ajunga in strada la propriu... Pe ceilalti stiu ca se descurca, sunt responsabili nu-mi este teama de ce li se poate intampla lor... Bineinteles eu nu pot sa-i dau 2000000 euro sa zic "cadou de la mine"...
Odata cand el a fost bolnav nici un prieten "adevarat" nu a venit sa se intereseze de el, singura care a facut-o am fost eu fara ca el sa stie acest lucru....
Sa zicem ca il las asa in "bucuria si in implinearea lui" ii fac pe plac si il las... dar daca vine peste un timp si se va vaita aici pe forum cum ca " trec printr-un necaz ma simt singur, tradat, abandonat", nu veti veni toti sa ma judecati "vaaaai ce urat gest, cum ai putut sa faci asa ceva? pai nu este crestineste!"
Dar ma rog... poate unii sunt "credinciosi" si "aplica cuvintele lui Dumnezeu" doar in scris si nu in fapte....