View Single Post
Vechi 21.03.2011, 02:17:44
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ronico Vezi mesajul
la sfaturi sunt multi care pot sa isi de cu parerea ideia mea e ca asa barbati sunt cei mai rai ptr un suflet de femeie oameni fara coloana dar si ei sunt fii lui D-zeu si poate asta e crucea ta, in treaba asta logica nu are ce cauta tot in iubire e ilogic asa ca nu cauta sfaturi ci mai bine roagate ca D-zeu sa ti lumineze mintea
Asta fac intotdeauna ma rog sa-mi lumineze mintea si sa ma intareasca sa fiu puternica... De fiecare data dupa ce ma rog la Dumnezeu si ii vorbesc si ii spun pasurile mele de fiecare date simt dupa un timp ca iert persoana respectiva, simt ca parca ar trebui sa fiu mai concilianta mai buna... Nu stiu cum se face ca de cate ori m-am rugat la Dumnezeu "ce sa fac" cum sa fac", nu am primit feedback-uri de genul "dar lasa-l in pace!"...tot ce simt ca niste mesaje, semne le simt si le vad din inima....
Sa nu crezi ca ma intristeaza chiar ma bucura ca Dumnezeu desii poate imi da aceste incercari cu el, tot Dumnezeu este si cel care imi da forta sa fiu buna, iubitoare...sa nu fiu leoiaca(sunt leu ca zodie) egoista si mandra... Pe mine ce ma intristeaza este ca ma las usor afectata sunt ca acei copii mici care cand cad bocesc 5 ore desi poate buba nu e cine stie ce...
Dumnezeu mi-a dat aceasta energie sa iubesc sa tin la om (REPET-NU ESTE IUBIRE DE INDRAGOSTIT) daca ar fi fost asa Dumnezeu nu m-ar fi sustinut.... dar ce nu mi-a dat Dumnezeu este o armuta sa suport greutatiile...
Poate cu timpul imi va da tarie sa ii iubesc pe cei dragi mie fara sa ma las afectata direct sau indirect de comportamentul lor...