View Single Post
Vechi 22.03.2011, 01:26:58
georgeta florica's Avatar
georgeta florica georgeta florica is offline
Member

Data înregistrării: 22.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit Rugaciune in vreme de necazuri si nenorociri

Doamne,norii negri ai nenorocirii se gramadesc asupra capului meu si intristarile chinuitoare ma ingrozesc.Dar,desi sufar,nu cirtesc nimic impotriva Ta,Preabunule ,caci Tu esti totdeauna sprijinitorul meu si piatra cea neclintita ,pe care sunt intemeiate nadejdile mele.Tu cunosti Dumnezeule ,pricinile nenorocirilor si intristarilor mele si ingrijesti de soarta mea.Cu toate ca sufar ,stiu ca Tu ma iubesti si aceasta incredintare ma incurajeaza.Plin de nadejde in dragostea si bunatatea Ta nu voi sa ma biruiasca impotrivirile soartei ,ci ma voi lupta cu curaj si cred ca avand ajutorul Tau ,voi iesi biruitor.Cel ce carmuiesti lumea si soarta muritorilor ,carmuieste corabia vietii mele cea izbita de valurile ispitelor,spre liman linistit.Intelepciunea Ta sa ma povatuiasca pururea in calea binelui si a fericirii .Pentru rugaciunile tuturor Sfintilor Tai si ale preacuratei Maicii Tale .Amin.