Citat:
În prealabil postat de ladyanda
Daca aveti chef de vorba si nu aveti ce face si veniti aici sa trancaniti (Mellisa, Mirella, Alin kouklais din grupul "sa ma bag si eu in seama!" va rog sa va duceti pe alte topicuri, forumuri etc...
|
pentru o persoana asa de "sensibila", mi se pare ca adresezi cuvinte cam ... dure ... mai ales pentru cine a incercat sa te ajute. pacat ca nu stii ca apreciezi. acum ai fost exact in situatia lui. ai primit sfaturi bune, de la persoane care au incercat sa te ajute si tu ai atacat, oarecum. ei uite asa face si el cu tine. poate iti va da asta de gandit.
avea dreptate Melissa cand zicea ca mai trebuie doar sa ne jignesti ca am incercat sa te ajutam. si uite ca chiar la asta s-a ajuns.
nu te-a judecat nimeni si nici nu te-a criticat, am inteles cu totii ca ti-e ca un frate, si cu totii ti-am dat sfaturi in legatura cu ce sa faci ca sa nu mai lasi afectata. adica cu totii am incercat sa te ajutam. in general, sa eviti o persoana care vezi ca te jigneste de nspe ori, sa fii mai indiferenta fata de ea, sa te porti ca si cu un coleg oarecare. sa fii intotdeauna deschisa la cererile si sentimentele celor din jur, dar tu sa ramai intotdeauna pe margine. tu zici ca tie ti-e ca un frate...dar tu lui ii esti ca o sora? ...adica sa nu te mai legi la cap fara sa te doara. si nu pare sa se comporte ca un frate cu sora lui. pare sa fie doar un ... tip... oarecare care nu stie sa aprecieze sfaturile bune, prietenia celor din jur.
ca sa nu mai "trancanesc", eu nu iti mai scriu nimik... iti doresc sa iti dea Dumnezeu forta de care cu totii avem nevoie, si eu am nevoie foarte multa, si sa ne lumineze ochii la toata lumea. si pentru forta si ca sa nu mai fim sensibili, poate trebuie doar sa vorbim cu Dumnezeu si sa ii zicem temerile noastre, sa Il rugam sa nu ne lase niciodata la greu, sa ne intareasca, sa nu ne mai lasam afectati de orice prostioara, sa ne scoata din suferintele sufletesti. si bineinteles sa ne fereasca cat mai mult de cele rele si de cel viclean.