Citat:
În prealabil postat de omulet
Si uitand, ca, dincolo de toate, relatia cu Histos este personala si "chiar de mi-as da trupul sa fie ars, dar dragoste nu am, nimic nu sunt!".
Daca aveti vreodata ocazia, incercati sa-l ascultati pe IPS Iosif vorbind de pozitia crestinului fata de toate aceste comploturi iudeo-masonice, peceti ale diavolului strecurate prin diferite locuri, etc. Cred si sper ca o sa va impresioneze, caci, in blandetea lui, are cuvant cu putere.
|
Scuza-ma, dar ce legatura au astea cu subiectul? Legionarii sunt una si legatura cu Hristos e alta. Nu stiu cat de mandru ar fi Hristos de legionari...
Daca vrei sa ramai in intuneric, n-ai decat sa continui sa crezi in conspiratia iudeo-masonica. E alegerea ta. Eu pana acum, si credema, am iesit din Romania destul, n-am vazut-o si nici nu m-a atins in nici un fel. Dar adevarul e altul. Crestinul adevarat ar trebui sa fie deschis la minte si sa incearca sa inteleaga logic ce s-a intamplat si cum se desfasoara istoria. Daca vrei sa fii doar habotnic, atunci iti tii mintea inchisa, citesti si asculi doar ceea ce se potriveste cu ceea ce crezi, nu pui intrebari, dar nici n-ai sa fii mai aproape de adevar.