View Single Post
Vechi 22.03.2011, 12:08:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ladyanda Vezi mesajul
Zicea cineva aici kouklakys ca vai de ce nu ma duc sa ajut pe altii si nu toti "fandositii"..ar fi fost la fel draga kouksklan caci eu fiind mai emotiva din fire si acolo m-as fi lasat coplesita de emotii si as fi fost afectata de evenimente si as fi avut cu siguranta nopti nedormite....
Iti recomand un execitiu, muta-ti atentia de pe individ pe niste batranei sau niste copii orfani, sa ne spui pe urma daca ai sa mai fii asa coplesita de emotii.

Citat:
Si daca imi aduc eu bine aminte NU AM SPUS NICIODATA CA DE CE IMI REFUZA AJUTORUL , CA DE CE NU-MI RASPUNDE ETC
Ba da, ai spus ca nu ia in seama nici un sfat de al tau, ca iti sta mereu impotriva, etc.

Si tot nu ne-ai spus daca ajutorul care il oferi este cerut sau bagare in seama gratuita..
Si lipsa raspunsului e un raspuns.

Citat:
MA REFER LA MINE , LA FAPTUL CA MA LAS AFECTATA... SI DACA M-AS DUCE SA MUNCESC IN AFRICA SI AS VEDEA COPII M-AS EMOTIONA CUMPLIT SI AS FI AFECTATA....
Nu trebuie sa te duci in Africa, trebuie sa fie un orfelinat sau camin de batrani in orasul tau.
Ai trecut vreodata pe acolo sa vezi cu ce ochi se uita dupa tine niste batranei pierduti in singuratate?
Sau un copil care nu stie sensul cuvintelor "mama", "tata" si de multe ori nici "frate" si "sora"?

Du-te acolo si pe urma sa ne spui daca ai fost coplesita si mai ales in ce fel.

Citat:
MA LAS AFECTATA, COPLESITA DE EMOTII ATAT LA STIMULI POZITIVI CAT SI LA CEI NEGATIVI!
Asta arata ca ceea ce oferi sunt emotii pur omenesti, nu are nici o legatura cu dragostea, mai da o tura pe la 1Corinteni cap. 13 si vezi in ce masura te incadrezi acolo cu sentimentele de care vorbesti.

Pana una alta vad ca foarte usor ajungi de la caritate la frustrare si tu fiinta atat de sensibila si delicata, victima a celor din jur, tare usor mai ridici vocea la cei care incearca sa-ti arate unde gresesti.

Dar tu n-ai cum sa gresesti, nu-i asa? Tot ceea ce faci este perfect, poate chiar prea perfect, si de asta suferi, din cauza bunatatii tale nemarginite..

Apropo, te-ai gandit vreo clipa ca tipul te vede ca pe una care e moarta dupa el si totodata prea antipatica pentru o combinatie?

Dar parca nici nu ti-ar da drumul de tot, nu se stie niciodata cand ai nevoie de un ajutor, asa ca prefera jocul de-a soarecele si pisica si da, esti o victima, pentru ca asta ai ales sa fii.

Si inca ceva, poti jura cu mana pe inima in fata lui Dumnezeu ca asteptarile tale din partea lui nu au nici macar o urma de sentimentalism, in sensul romantic? Ca dpdv fizic tipul iti este antipatic?